Telefonische bereikbaarheid
maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 u
023-5576107

Adresgegevens Tandartsenpraktijk Overbos

Liesbos 140
2134 SE Hoofddorp
Tel. 023 557 6107
info@tpoverbos.nl

Maandag 08.30 - 17.00 uur
Dinsdag 08.30 - 17.00 uur
Woensdag 08.30 - 17.00 uur
Donderdag 08.30 - 17.00 uur
Vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Spoedtandarts in Hoofddorp

Gedurende de werkdagen, van 8.30 uur tot 17.00 uur, kunnen eigen patienten voor spoedgevallen en pijnklachten, telefonisch contact met onze praktijk opnemen. Voor zeer ernstige spoedgevallen volgen hier enkele richtlijnen:

  • Kiespijn is zeer vervelend en pijnlijk. Direct naar de praktijk komen is helaas niet altijd mogelijk. Een pijnstiller als Paracetamol en Ibuprofen kunnen u helpen de paar uur, voordat uw probleem wordt verholpen, door te kunnen komen.
  • Een gebroken tand of kies moet snel gerepareerd worden. Echter dezelfde dag is meestal niet noodzakelijk. Maak hiervoor spoedig een afspraak.
  • Eeen uitgeslagen tand is zeer ernstig en moet direct verholpen worden. Spoel de tand niet af, maak de wortel niet schoon en pak de tand niet bij de wortel beet. Bel direct de praktijk. Bewaar de tand in melk of onder de tong. SLIK de tand dan niet door. De beste kans op succes bestaat bij terugplaatsen binnen een half uur.
  • Als u vermoedt dat door een kaakslag of enrstig uitwendig trauma uw kaak gebroken is, beweeg de kaak zo min mogelijk. Probeer met koude materialen uit de ijskast (bijv. fles frisdrank) de zwelling onder controle te houden. Ga onmiddelijk naar de eerste hulp van het ziekenhuis.
  • Nabloedingen worden in eerste instantie verholpen door op een samengevouwen steriel gaasje dicht te bijten. Ga niet spoelen om het bloed te verwijderen uit de mond. Vaak lijkt de bloeding erger; dit komt door verdunning met het speeksel.

Tandartsendienst HaarlemmermeerBuiten de praktijkuren kunt u bellen naar het telefoonnummer van onze praktijk. De automatische telefoonbeantwoorder vertelt u bij welke tandarts u terecht kunt voor uw spoedgeval. Op de website van de tandartsendienst kunt u kijken wie de dienstdoende tandarts is.