Telefonische bereikbaarheid
maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 u
023-5576107

Cariësrisico

Als tandbederf veroorzakende bacteriën, bij 2-jarige kinderen, in de plaque aantoonbaar zijn, dan verviervoudigt het cari&emul;srisico. Laat uw kind in onze praktijk testen.

Preventieve gebitscontrole

Goede preventie is belangrijk om gebitsklachten te voorkomen. Tijdens een periodieke controle van uw gebit bekijken we uw tanden en kiezen, gericht op het voorkomen van gaatjes en tandvleesproblemen. Tijdens een preventieve controle leveren we een bijdrage door:

  • Voedingsadvies te geven
  • Verwijderen aanslag en tandsteen
  • Fluoride te geven
  • Kiezen sealen (lakken)

We adviseren om minstens twee keer per jaar een gebitscontrole te ondergaan. Tijdens deze afspraak vindt professionele tandreiniging in onze praktijk plaats. Hiermee behaald en behoudt u een goede mondgezondheid en worden klachten aan uw gebit en tandvlees voorkomen. Maak een afspraak door te mailen naar info@tpoverbos.nl of te bellen naar de praktijk.

Bel 023 557 6107

Preventie bij kinderen Ons motto is “voorkomen is beter dan genezen”, daarom hebben we een speciaal programma voor kinderen ingevoerd, waarbij uw kind preventie op maat wordt aangeboden. Meer informatie over de kinderbehandeling.