Telefonische bereikbaarheid
maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 u
023-5576107

Adresgegevens Tandartsenpraktijk Overbos

Liesbos 140
2134 SE Hoofddorp
Tel. 023 557 6107
info@tpoverbos.nl

Maandag 08.30 - 17.00 uur
Dinsdag 08.30 - 17.00 uur
Woensdag 08.30 - 17.00 uur
Donderdag 08.30 - 17.00 uur
Vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Onze tandartsenpraktijk in Overbos

Tandartspraktijk Overbos is een moderne tandheelkundige praktijk in de wijk Overbos Zuid, in Hoofddorp. U vindt de praktijk op de kruising Liesbos-Zandbos in de gemeente Haarlemmermeer.

Voor al onze patiënten is er gratis parkeerruimte in de directe omgeving van onze praktijk. Maak eenvoudig online een afspraak via het contactformulier of bel ons via telefoonnummer 023 557 6107.

Afspraak maken Bel: 023 557 6107

Een impressie van onze praktijk

Het team van Tandartsenpraktijk Overbos

Het team van onze praktijk bestaat uit twee tandartsen, een mondhygiëniste, meerdere assistentes-, preventieassistentes en baliemedewerksters. Wij dragen zorg voor een persoonlijke en vriendelijke sfeer binnen onze praktijk. Ons doel is om u een gezond en mooi gebit te geven, waarbij we producten en methoden gebruiken van de hoogste kwaliteit.

De tandheelkundig specialisten

De specialisten van Tandartsenpraktijk Overbos werken altijd met het doel om uw mondgezondheid te verbeteren, waarbij we ook luisteren naar uw wensen. We starten altijd met een individueel behandelplan, afgestemd op uw behoeften. Op basis van de nieuwste technieken bespreken we vervolgens de mogelijkheden van de behandelingen. Om de gezondheid van uw mond goed te kunnen vaststellen, maken we ook een aantal foto’s. Op deze manier ontstaat een totaalbeeld van uw gebit, waarmee we u een passend advies kunnen geven. Wanneer u akkoord gaat met het behandelplan, gaan we dat tot uitvoering brengen. Op deze manier kunnen we u optimaal behandelen.

Dr Robin Boelens
Tandarts

Dokter Robin Boelens

Guylaine
Mondhygiëniste

Mondhygiëniste Guylaine

Hanana
Assistente

Assistente Hanana

Ik wil kennismaken

Contact en locatie

We zijn gevestigd in de wijk Overbos Zuid in het noordwesten van Hoofddorp. Via de wegen rondom Hoofddorp, zoals de Kruisweg, de Leenderbos en de IJweg is onze praktijk eenvoudig en gemakkelijk te bereiken.

Adresgegevens

Tandartsenpraktijk Overbos
Liesbos 140
2134 SE Hoofddorp
Tel. 023 557 6107
info@tpoverbos.nl
Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Openingstijden

Maandag:08:30 - 17:00 uur
Dinsdag:08:30 - 17:00 uur
Woensdag:08:30 - 17:00 uur
Donderdag:08:30 - 17:00 uur
Vrijdag:08:30 - 17:00 uur
Weekend:Gesloten

Routebeschrijving

Onze praktijk bevindt zich in de buurt van christelijke basisschool De Regenboog, tegenover basisschool De Tovercirkel en het grenst aan het gebouw van peuterspeelzaal De Zandloper. De Tandprothetische praktijk Van der Kuijl bevindt zich in hetzelfde gebouw, net als de praktijk voor orthodontie Ortho Bright Smile.

Bereken uw route naar de praktijk via onderstaand Google Maps kaartje of het invulkader. Op deze pagina vindt u een uitgebreide routebeschrijving.

 

Vertrekadres

 

Bereikbaarheid

Tandartsenpraktijk Overbos ligt in Hoofddorp in de wijk Overbos Zuid, op de kruising Liesbos-Zandbos in de Haarlemmermeer. Voor al onze patiënten is er voldoende en gratis parkeerruimte in de directe omgeving van onze praktijk. Bekijk voor een volledige routebeschrijving hier.

 

De tandheelkundige behandelingen

U kunt bij ons terecht voor alle tandheelkundige behandelingen: van preventie en gebitscontroles tot aan cosmetische tandheelkunde. Hieronder leest u meer over een aantal specialisaties van onze praktijk. Een totaaloverzicht van de behandelingen die wij uitvoeren vindt u op de behandelingenpagina.

Kindertandheelkunde

Om kinderen vroegtijdig aan de tandarts te laten wennen, adviseren we om kinderen al vanaf hun tweede levensjaar mee te nemen naar de praktijk. Hierdoor groeit het kind op met de tandarts en wordt het tandartsbezoek onderdeel van het leven.

Tandartsenpraktijk Overbos is één van de eerste praktijken in Nederland die een eigen preventieprogramma voor kinderen aanbiedt. Met dit programma verkleinen we de kans op gaatjes en andere tandheelkundige problemen bij kinderen. Meer over kindertandheelkunde leest u op deze pagina.

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen worden ingezet als vervanging van afgebroken of missende tanden en kiezen en geven het gebit zijn oorspronkelijke vorm en functie weer terug. Lege delen in het gebit worden ook opgevuld met een kroon of brug om schreefgroei van de overige tanden of kiezen tegen te gaan. Lees meer over kronen en bruggen.

Tandvleesbehandelingen

De mondhygiëniste van onze praktijk is gespecialiseerd in mondgezondheid, preventie en het tandvlees. Bij een bezoek aan de mondhygiënist zal er bijvoorbeeld tandplak verwijderd worden en worden er verdere maatregelen getroffen om problemen aan het tandvlees te voorkomen en/of verhelpen. Ook kan ze u uitgebreid adviseren over de beste preventiemaatregelen. Lees hier meer informatie over onze tandvleesbehandelingen.

Tanden bleken

Tanden bleken kan een oplossing zijn om tanden witter te maken. Niet iedereen heeft het geluk om van zichzelf witte tanden te hebben. Dan biedt een bleekbehandeling uitkomst. Bij Tandartsenpraktijk Overbos kunt u ook terecht voor het bleken van uw tanden. Omdat een bleekbehandeling niet voor iedereen de beste oplossing is, zal de tandarts uw gebit eerst grondig beoordelen voordat de behandeling in gang gezet wordt. We adviseren u dan ook om voorafgaand aan de behandeling contact met ons op te nemen voor evaluatie van het gebit. Lees hier meer informatie over tanden bleken.

Maak een afspraak