Telefonische bereikbaarheid
maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 u
023-5576107

Uitgeslagen tand weer terugplaatsen

Wist u dat een uitgeslagen weer teruggeplaatst kan worden of tand een afgebroken stukje er weer aangeplakt kan worden. Bij een uitgeslagen tand deze nooit onder de kraan afspoelen en schoonmaken. Bewaar deze in melk of onder de tong en ga zo snel mogelijk naar uw tandarts.

ISO certificaat

Tandartsenpraktijk Overbos is ISO 9001:2008 gecertificeerd. Met dit certificaat bent u verzekerd van hoge kwaliteit preventieve en tandheelkundige zorg.

ISO is de internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagement en wordt toegepast binnen diverse branches, waaronder de mondzorg. Om aan de normeisen van het ISO te voldoen dient de organisatie haar managementsysteem kritisch te beoordelen om processen en procedures om aan de hand daarvan aan te passen. Het ISO certificaat wordt uitgereikt door een onafhankelijke en geaccrediteerde instantie, in ons geval DEKRA. De Certificatie Instellingen worden weer gecontroleerd door accreditatie instelling Raad voor Accreditatie (RVA).

Om het ISO-certificaat te behalen dient de organisatie aan de volgende activiteiten en fases te voldoen:

  1. Implementatie
  2. Certificering
  3. Fase 1 audit
  4. Fase 2 audit
  5. Certificeringsbesluit
  6. Handhaving van het ISO-certificaat

Meer informatie over de certificering vindt u op de website van het ISO Register.

Omdat Tandartsenpraktijk Overbos onder Ortho Bright Smile B.V. valt, beschikt Tandartspraktijk Overbos ook over de ISO 9001:2008 certificering. Via onderstaande link bekijkt u het certificaat. >> Bekijk het ISO certificaat.